Mooi aanbod van Nautic RVS: 20% korting op een product naar keuze

Nautic RVS

Als bezitters van visbootjes zijn we altijd op zoek naar spulletjes om onze boten te onderhouden of verfraaien. Sinds kort is er een nieuwe webshop bij, Nautic RVS, die naast de webshop ook maatwerk kan leveren. Denk aan radarbeugels, steunen etc.

We vroegen aan een van de eigenaren van dit bedrijf, Yvonne van Welie-Reimerink, wie ze zijn:

“Nautic RVS is ontstaan uit een breed scala aan leveranciers die zich specifiek richten op de binnenvaart, jachten en overige watersport. Door het bundelen van deze krachten kunt u, als klant, uitstekend terecht met uw idee voor uw (binnenvaart) schip of jacht. Wij staan voor degelijkheid waardoor ons assortiment voornamelijk bestaat uit RVS 316 hoogglans gepolijste producten. Onze artikelen binnen de website zijn een selectie uit het enorme aanbod van onze leveranciers. Indien u een specifiek product zoekt, vraag het ons… de kans is groot dat wij u dit gewoon kunnen leveren.

Onze kracht is dat wij gespecialiseerd in het vervaardigen van producten voor de scheepvaart, hierdoor zijn veel van onze producten een eigen ontwerp (private label), kwalitatief hoogwaardig én kunnen wij u desgewenst maatwerk leveren. Ons motto is dan ook: “Kwaliteit is nooit toevallig”

Nautic RVS levert aan particulieren, scheepswerven, scheepswinkels en jachthavens. Voor grote afnames werken wij met gunstige kortingsregelingen, neem contact met ons op als u vragen heeft.”

Welkomskorting

Om ons als visclub te verwelkomen geeft Nautic RVS graag een eenmalige korting van 20% op een product naar keuze. Snuffel dus gerust eens even rond op de webshop die makkelijk te vinden is via deze link. De code om deze korting te activeren kun je vinden op ons Forum. Uiteraard alleen als je lid bent!