Over de haven

Onze thuishaven is in de Groninger havenplaats Delfzijl aan de monding van het schitterende Eems- en Dollardgebied. Een prachtige plek om te vissen, over te steken naar Duitsland of de Waddeneilanden of om gewoon buitengaats rond te varen en zeehonden te kijken! De haven is een getijdenhaven en heeft een open verbinding naar zee. Dus niet afhankelijk van sluis of brugtijden. In de haven is walstroom en leidingwater aanwezig. De haven is met een hek afgesloten en toegankelijk door middel van een pasjessysteem. De boten kunnen er het hele jaar blijven liggen.

Plaats voor 50 boten

Onze haven bestaat uit twee drijvende steigers waar voor ongeveer 50 (motor)boten plaats is. Er zijn twee soorten boxen: voor boten tot ongeveer 6 meter en voor boten tot ongeveer 9 meter. Ook passanten zijn van harte welkom.

Locatie en bereikbaarheid

De haven is gevestigd aan de Handelskade West in Delfzijl. Over het water altijd te bereiken. Traileren kan bij de helling aan de Tagrijn in Farmsum. Vanaf daar vaar je door de zeehavensluizen (VHF 26) en ben je snel bij onze haven.