Over de haven

Onze thuishaven is in de Groninger havenplaats Delfzijl aan de monding van het schitterende Eems-dollars gebied. Deze locatie is een prima uitval locatie voor zeevissen, bezoek aan Duitsland en/of de Waddeneilanden en overige watersportactiviteiten.

De haven is een getijdenhaven en heeft een open verbinding naar zee waardoor je niet afhankelijk bent van sluis- of brugtijden. In de haven is walstroom en leidingwater aanwezig. De haven is met een hek afgesloten en toegankelijk d.m.v. een pasjessysteem of een toegangscode. U kunt het hele jaar terecht. Via webcam-delfzijl.nl krijgt u een goede indruk van onze haven

Plaats voor 50 boten

Onze haven bestaat uit twee drijvende steigers waar voor ongeveer 50 (motor)boten plaats is. Er zijn twee soorten boxen: voor boten tot ongeveer 6 meter en voor boten tot ongeveer 9 meter. Ook passanten zijn van harte welkom.

Locatie en bereikbaarheid

De haven is gevestigd aan de Handelskade West in Delfzijl. Over het water altijd te bereiken.

Traileren kan bij de helling aan de Tagrijn in Farmsum . Vanaf daar vaar je door de zeesluizen (VHF 26) die 24/7 in gebruik zijn snel naar onze haven. Ook is er een trailerhelling in het havenkanaal die alleen bij hoog water goed te gebruiken is.